Headerfoto

NETVÆRKET

 

             

           

 Grundlagt i 2014 og ejes af Eksamineret & Aut. Psykoterapeut Heidi Madsen.

Kort om mig:

Jeg er bosiddende i det skønne Norddjurs, langt ude på landet ved en by, som hedder Glesborg.  Jeg er gift med Niels Jørgen på 22. år, og vi har sammen 3 voksne døtre og et plejebarn på 13 år.

Jeg er uddannet Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut i Århus, (piaa.dk) i 2007. I min fritid dyrker jeg naturen og er meget kreativ med keramik og håndarbejde. Jeg har fokus på min mentale sundhed ved at vandre og lave mindfulness dagligt. Desuden holder jeg af at dygtiggøre mig via kurser og supervision. Dette sikrer dig og/eller familie et forløb hos en erfaren, kompetent og nærværende psykoterapeut. 

Jeg er kendt for at være et varmt, tillidsvækkende og rummeligt menneske. Vha. relation, intuition, kreativitet og psykoterapeutisk faglig viden er jeg i stand til at øge din livskvalitet og styrke dine ressourcer.

Jeg lytter opmærksomt til dit ordvalg, tonefald og kropssprog. Du bliver mødt med en grundlæggende respekt og nysgerrighed.

Du får hos mig, dit personlige rum tilrefleksion, kontakt til dine kropsreaktioner og dine følelser. Du får overblikket tilbage og øget forståelse for din situation, samt effektive psykologiske værktøjer og metoder til at håndtere din problemstilling.

 Jeg har de seneste 30 år arbejdet med og omkring mennesker. Jeg har siden, jeg forlod folkeskolen i 1987 dygtiggjort og uddannet mig for hele tiden at blive bedre til mit arbejde, og for at blive bedre til at kunne forstå de mennesker, som jeg skulle hjælpe, eller som har søgt min hjælp.

Jeg tager i min daglige praksis altid udgangspunkt i det hele menneske, og hvad der måtte virke fornetop dig, for uanset om det drejer som om terapi, forældresparring, gruppeprocesser mm. starter en samtale altid, hvor du er uanset, hvad andre måtte tænke om det.

 “Du er eksperten i dit liv, jeg er eksperten i at stille reflekterende spørgsmål”.

 

<< <  Side 2 af 2

11-09-2010

Så med de mindre og. Har stryge i fryse af ud hovedet, tror ...