Headerfoto

Pleje og Netværks familier

Sparring til pleje og netværksfamilier

Det kan være ufattelig hårdt, at have et fremme barn til at bo i sit hjem, eller have sit barnebarn eller nevø/niece boende. Når mennesker vælger at blive plejefamilie for et barn, er det med den overbevisning at de kan gøre en forskel, for at sikre barnet et bedre fundament at bygge på.

Det der oftest ikke bliver taget højde for, er at med barnet følger der også en familie, som barnet på de ene eller anden måde er utrolig tæt med, det kan også være en familie som barnet elsker at hade og hader at elske, en ting er helt sikkert, det er forbundet med en masse følelser.

Der er mulighed for at få sparring med mig. Jeg har mange års erfaring i selv at være plejefamilie, så jeg kan samtale med familierne på flere niveauer.

Ring på 24346525 og høre mere, i forhold til at modtage sparring og supervision igennem NETVÆRKET.

                                  

Side 1 af 2  > >>

03-03-2019

Ofte høre man nogen sige, "De forbandede unger de skulle...."

Ja hvad er det de skulle de kære børn? står du med udfordringer i forhold til at skabe struktur og en overskuelig hverdag for dig og din familie?

Så kontakt mig, jeg har mange år erfaring med familiebehandling, individuel og parterapi og pædagogiske strategier i børnehøjde.

Jeg ser familieproblemer som opgaver der skal løses, da det altid er på bekostning af børnene, hvis tingene ikke fungerer.

Så har du brug for:

  • Råd/Vejledning
  • Supervision
  • Pædagogiske redskaber
  • Terapi

Så er første skridt på vejen at sende en mail eller sms.

Hvem ved måske kan jeg hjælpe dig, din familie eller en du kender.