Headerfoto

Supervision

Supervision

Supervision til erhverv, virksomheder og institutioner.

Supervision er en processtyret og fordybende dialog, der skaber refleksion over den professionelle praksis. Supervision fungerer som en faglig metode til kompetenceudvikling.

Supervision giver fagpersonen mulighed for at komme videre i en fastlåst situation og hjælper til at træffe velovervejede og fremadrettede valg ved at skabe klarhed og overblik.

Supervision handler således ikke kun om den fremlagte sag, men også om de oplevelser, belastninger og følelser, som bliver vakt i fagpersonen i arbejdet med andre mennesker i svære livssituationer.

Supervision, handler udelukkende om arbejdsrelaterede problemstillinger, og kan enten foregå som gruppe eller som individuel supervision.

Ring på 24346525  og høre mere om hvad Netværket kan tilbyde dig og din virksomhed.

                    

Side 1 af 2  > >>

03-03-2019

Ofte høre man nogen sige, "De forbandede unger de skulle...."

Ja hvad er det de skulle de kære børn? står du med udfordringer i forhold til at skabe struktur og en overskuelig hverdag for dig og din familie?

Så kontakt mig, jeg har mange år erfaring med familiebehandling, individuel og parterapi og pædagogiske strategier i børnehøjde.

Jeg ser familieproblemer som opgaver der skal løses, da det altid er på bekostning af børnene, hvis tingene ikke fungerer.

Så har du brug for:

  • Råd/Vejledning
  • Supervision
  • Pædagogiske redskaber
  • Terapi

Så er første skridt på vejen at sende en mail eller sms.

Hvem ved måske kan jeg hjælpe dig, din familie eller en du kender.